среда, 19 декабря 2007 г.

Konul Karimova

Menim adim Konul, soyadim ise Kerimovadir. Men 21 oktayabr 1987-ci il tarixinde Baki sheherinde anadan olmusham. 1994 – cu ilde 9 sayli orta mektebin I sinifine getmishem. 2005-ci ilde adi chekilen mektebi bitirerek Azerbaycan Universitetine daxil olmusham. Hal-hazirda hemin Universitetin Beynelxalq Munasibetler fakultesinde IV kursda tehsilimi davam etdirirem.

Qrupumuz haqqinda ise fikirim hem menfi, hem de musbetdir. Qrup ushaqlari mehribandirlar. Amma bununla yanashi qrupumuzda hem paxilliq, hem de ikiuzluluk var. Bu cur menfi xususiyyetlerle yanashi qrupumuzda birlik de yoxdur. Birlik olmayan yere ise fikrimce qrup demek duzgun deyil. Bir telebenin dersle bagli bildiyi xeber digerine yalniz bir hefteden sonra chatir. Universitetimizde her hansi bir konfrans kechirilirse orada qrupumuzun telebelerinden yalniz 1 – 2 telebe ( o da informasiyani elde edib digerine chatdirmayanlar) ishtirak edir. Birinin soylediyi istenilen fikir digeri terefinden desteklenmir ve evezine eks bir fikir ireli surur. Amusbet cehetler ise 2 – 3 telebedir. Hansi ki neinki yaxshi gunde, hemchinin pis gunde de her an yaninda olur. Bu qeder....

Hormetle,

K. Konul

2 комментария:

Unknown комментирует...

Sala,

Men Elvin Mammadov,Torontodan,Kanada.Sizin grup saytinizi internetten tesadufen tapdim..uzr isteyirem,mene maraqli geldi 1: Bu grup ne grubudur?ve ne ucundur?
2. Niye gurb uzvlerinin yarisi Azerbaycanca Yarisi Ingilisce comment yazirlar.

zeyif Azerbaycan dilim ucun uzr isteyirem..

Saygilar,
Elvin Mammadov
Toronto,Ontario,Canada

Sadiq комментирует...

Salam Konul xanim necesiniz?Ishleriniz ve dersleriniz nece gedir?Men Sadiq Sizi narahat etdim.YAdiniza dushdum.Cude Pechka.Refiqenizede salam.Adini ceke bilmirem ama ona deyin ki Sadiq ona salam gonderir.Ozunuzede yaxshi baxin.